O autoru

Danijel Bićanić, poslovni konzultant, prodajni trener i coach, započinje 1998. godine profesionalnu karijeru na prodajnim i rukovodećim mjestima u njemačkom i hrvatskom hotelijerstvu.  2003. godine ulazi u svijet poslovne edukacije usavršavanjem na području trenerstva i coachinga. 

Narednih 4 godine radi kao direktor prodaje i prodajni trener u dvije edukacijske kuće.  2007. godine osniva Bićanić Consulting kroz koji će hrvatskim tvrtkama ponuditi jedinstveni koncept primjenjive prodajne edukacije i savjetovanja temeljenog na prodajnoj stvarnosti i specifičnostima hrvatskog tržišta i gospodarstva. U slijedećih 8 godina više od 90 tvrtki (aktivnih u b2b prodaji, b2c prodaji, maloprodaji te telefonskoj prodaji) angažira Danijela Bićanića u projektima poboljšanja prodajnog poslovanja. Kao konzultant i trener radi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i na Kosovu.

U ulozi prodajnog coacha imao je priliku prisustvovati na više od 4000 b2b prodajnih razgovora te pratiti preko 7500 maloprodajnih razgovora.

Jedan od glavnih razloga zašto klijenti angažiraju Bićanić Consulting jest i pružanje konkretne pomoći i podrške pri zapošljavanju novih djelatnika u prodaji. Ovi angažmani su Danijelu Bićaniću omogućili jedinstven uvid u psihologiju razmišljanja prodajnih poslodavaca. Na tomu se uvelike i oslanjaju glavne poruke i pouke knjige "Fit za prodaju".

Danijel Bićanić je redovit kolumnist u mjesečniku Poslovni savjetnik i gost-predavač na konferenciji Superprodavač. Isto tako, autor je dviju knjiga sa tematikom prodaje, savjetovanja u upravljanju prodajom i tržišta prodajne radne snage.

Tečno govori njemački i engleski te na tim jezicima također održava treninge, seminare i predavanja.  U slobodno vrijeme bavi se podučavanjem kung fua.

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...