5 razloga zašto je prodaja privlačna profesija

1) Dobar prodavač/ica ne može postati tehnološki višak jer će zbog svojih dokazanih sposobnosti uvijek biti interesantan novom potencijalnom poslodavcu ili će barem puno lakše naći novi posao!

2) Dobar prodavač/ica ne može biti prestar. Sve dok donosi rezultate, on/ona su neizostavni dio poslovanja svake tvrtke!

3) Gotovo svaka gospodarska grana uključuje i prodajno poslovanje. Stoga je izbor radnih mjesta koji vam stoji na raspolaganju uvijek puno veći, nego za ljude koji nemaju interesa za rad u prodaji. 

4) Prodaja je kroz ljudsku povijest uvijek imala svoje važno mjesto, ima ga danas, a imat će ga i u budućnosti, bez obzira na tehnološke, sociološke i gospodarske promjene u društvu.

5) Raditi u prodaji znači sustavno raditi na sebi i razvoju svih potrebnih kompetencija i vještina koje su vam inače potrebne za napredak u životu, profesionalno i privatno. Komunikacija, pregovaranje, predstavljanje, izgradnja povjerenja, upornost, sustavan rad, kreativnost... Što vam od toga ne treba u životu općenito?

Kao i sve u životu, tako i profesija u prodaji sa sobom nosi dvije strane priče. U slijedećem blogu ćemo spomenuti na koje stvari morate obratiti pozornost kad planirate zaposlenje u prodaji.

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...