Inicijativa - to se traži!

Ovaj mjesec smo ponudili malo natjecanje svima koji redovito prate naš projekt "Fit za prodaju!". Ukoliko pošaljete vaš profesionalni CV na našu mail adresu i ako upravo vaš bude odabran kao najbolji primjer inovativnog, upečatljivog i interesantnog životopisa za rad u prodajnoj branši, osvojit ćete knjigu "Fit za prodaju!". Zašto to radimo?

Razlog je jednostavan: od vas tražimo inicijativu! Sustavno demonstriranje inicijative je jedna od ključnih sposobnosti koju prodajni poslodavci traže kod kandidata pri zapošljavanju. Prodajni poslodavac želi zaposliti nekog tko je spreman djelovati samostalno kad je potrebno. Pokazivati inicijativu znači vjerovati u vlastite sposobnosti. Pokazivati inicijativu znači spremnost na rizik.

Netko će reći: čovjek ili ima ili nema inicijativu. Ona se ne može uvježbati...

Neću se s tim složiti. Svatko može pokazati inicijativu. Samo zavisi koliko mu je do nečega stalo. Ukoliko Vam je uistinu stalo pronaći novo ili bolje radno mjesto u prodaji, onda iskoristite ovo naše malo natjecanje kako biste pokazali i uvježbali pokazivanje inicijative.  

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...