Jačajte vašu mrežu profesionalnih i prodajnih poznanstava!

Vjerujte mi, vaša vrijednost na tržištu jednaka je broju profesionalnih i prodajnih poznanstava koje imate. Poznanstva u poslu i karijeri su element koji mora biti u vašem neprekidnom fokusu kao prodajnog profesionalca. Stoga je vaš ključni zadatak neprekidno jačati i širiti vašu mrežu kontakata.

Evo što možete napraviti:

1. Otvorite i njegujte vaš profil na LinkedIn-u

LinkedIn je trenutno najjača društvena mreža za poslovne ljude i profesionalce različitih profila i branši. Ne biti na LinkedIn-u znači drastično se ograničiti u mogućnostima širenja mreže poslovnih kontakata. Ne njegovati postojeći profil na LinkedIn-u znači dati svima do znanja kako vam poslovna poznanstva nisu bitna.

2. Brinite o postojećim kupcima i klijentima

Najbolji način širenja mreže poslovnih i prodajnih poznanstava je briga o postojećim kupcima i klijentima. Zadovoljan kupac i klijent su najbolji generator novih poznanstava.

3. Budite proaktivni

Iskoristite svaku (primjerenu) priliku kako biste upoznali nove ljude. Različita formalna i neformalna društvena događanja i druženja su sjajan trenutak za širenje mreže poznanstava.

 

 

 

 

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...