Ljeto je, ali nema odmora!

    Uživate li u ljetu? Vjerujem da uživate, pa čak i ako ste nezaposleni ili ste osoba koja je nezadovoljna trenutnim poslom. Sunce, more (tko ga ima), zabava, odmor. Sve su to obilježja ovog godišnjeg doba. Ljeto i jest vrijeme odmora i zabave, ali ne bi trebalo biti za vas koji želite pronaći novi posao u prodaji. Nemojte se još opustiti, jer ovo godišnje doba odmora mogli biste iskoristiti u svoju korist i dok drugi odmaraju vi i dalje uporno radite na pronalaženju svog prodajnog posla iz snova.

Ne obazirite se na druge

Ne slušajte previše druge koji će vam reći kako u ovo doba godine ne biste trebali tražiti posao jer su svi na godišnjim odmorima. Možda nije toliko izgledno da ćete zateći odgovorne osobe na njihovi radnim mjestima kao u drugim dobima godine, ali to ne znači da trebate stati i prepustiti se. To rade svi nemojte i vi.

Uostalom, priča sa dugim godišnjim odmorima usred ljeta za većinu poslodavaca poduzetnika je stvar prošlosti. Svake godine poslodavci uzimaju kraće godišnje odmore, jer tržište sve više traži od njih.

Možda nećete odmah dobiti posao, ali iza ljeta dolazi jesen, doba godine kad posao ponovno oživljava, stoga je ljeto dobra prilika za stupanje u kontakt s poslodavcem koji će možda u jesen roditi plodom.

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...