Nemate posao? Razmislite o prodaji

Ako ste nedavno završili fakultet,  vjerovatno sam pogled na tržište rada izaziva strah u vama. Ono što možda niste znali,  najveća i gotovo nasušna potreba prodajnih poslodavaca jeste potreba za kvalitetnim prodajnim osobljem. Poslodavci su spremni suhim zlatom platiti kvalitetnog prodavača. Ako nikada niste razmišljali o karijeri u prodaji,  sada je idealno vrijeme za početak. Prodaja je jedino područje u kojem će uvijek biti velika potražnja.  Kvalitetni prodajni djelatnici su tražena „roba“ i u najvećim ekonomskim krizama i poslodavci su u stalnoj potrazi za talentiranim osobama za prodaju. Navesti ćemo par razloga,  zašto prodaja može biti savršena za vas i vrijedna razmatranja.

 

Dinamičan tempo prepun uzbuđenja

Uz posao u prodaji nikad vam neće biti dosadno. To je karijera koja nudi brz tempo i uzbuđenje kojih nema u ostalim poslovima.  Ako ste netko tko voli uzbuđenje,  strastveni ste i imate ciljeve da se uspinjete u svojoj karijeri,  prodajni posao je kao stvoren za vas.

 

Mogućnosti  zarade su veće nego u mnogim tradicionalnim poslovima

Prodaja nudi tri vrste zarade : fiksnu osnovicu, proviziju na ostvarene rezultate te godišnje bonuse.  Prodavači koje krasi upornost, temeljitost, kreativnost i vjera u sebe,  imaju mogućnosti   zaraditi iznadprosječne  plaće. Dokle god ste motivirani i izgrađujete kvalitetene i dugoročne odnose sa svojim kupcima,  zagarantirana vam je odlična zarada.

 

Mogućnost  da ostvarite svoje vlastite ciljeve i da istovremeno poslodavac bude zadovoljan sa vama.

Većina uspješnih poduzetnika,  započeli  su svoju karijeru kao prodavači.  Najvažnija vještina za uspjeh u poduzetništvu je prodati  proizvod ili uslugu. Uostalom,  svakodnevno prodajemo sebe, svoje zamisli ili ideje. Prodajemo supružnicima,  svojoj djeci ili kolegama na poslu.  Čak iako ne želite biti poduzetnik , posao u prodaji vam nudi više mogućnosti za osobni uspjeh.

 

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...