Pomoć pri traženju prodajnog posla.

Želite pronaći posao u prodaji?

Pitate se kako?

Gdje?

Evo nekoliko smjernica koje će vam pomoći u nalaženju novog prodajnog posla.

ODRŽAVAJTE POZITIVAN STAV

U traženju novog posla potrebna vam je motivacija, a da biste izvukli najbolje iz sebe potrebno je održavati pozitivan stav,a ignorirati negativan kojeg ljudi oko vas odašilju.

ODLUČITE KOJE JE PODUZEĆE IDEALNO ZA VAS

Provedite neko vrijeme u istraživanju i odlučivanju za kakvo biste poduzeće htjeli raditi. Važno je znati gdje i s kime želite raditi i kakvu poziciju želite imati.

NAPIŠITE KVALITETAN ŽIVOTOPIS I ZAMOLBU ZA POSAO

Svaka zamolba za posao treba biti oblikovana tako da cilja na određeni posao. Pobrinite se da vaš životopis i zamolba izgledaju što bolje, kako bi potencijalnom poslodavcu bile što privlačnije.

NAPRAVITE DOMAĆU ZADAĆU

Istražite sve o poduzeću i poziciji na kojoj želite biti. Pretražite internet, pregledajte službene stranice ciljanog poduzeća i raspitajte se o njemu.

PRIPREMITE ODGOVORE NA MOGUĆA PITANJA

Prije nego što odete na razgovor za posao promislite, koja su najučestalija pitanja koja bi vas mogli pitati. Dobro razmislite što ćete odgovoriti i na koji način. Ne postoji druga prilika za ostavljanje prvog utiska.

UČITE IZ SVOJIH RAZGOVORA ZA POSAO

Velika je mogućnost da vaš razgovor za posao ne će proći onako kako vi želite i moguće je da vas odbiju. Nemojte se razočarati. Naučite nešto iz tog iskustva i pobrinite se da sljedeći razgovor bude uspješniji.

Sretno u pronalaženju posla.

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...