Prodaja je odličan prvi posao!

Ne treba biti previše pametan pa ponavljati kako je u današnje vrijeme jako teško pronaći posao pogotovo ako ste novi na tržištu rada pa ste bez iskustva, a time vam je još teže pronaći posao. Prodaja je branša u kojoj se možete relativno lako pronaći posao, no ljudi je izbjegavaju što iz zablude, što iz straha. No, neka vas ne bude strah i prihvatite neki prodajni posao, ono što ćete naučiti u prodaji pomoći će vam kasnije u životu. Prodajni posao će vas naučiti vještinama koje će vam pomoći u bilo kojem poslu koji budete kasnije radili.

Naučit će vas kako se nositi s problemima i nepovoljnim okolnostima

Prodaja će vas naučiti vrlo rano što je surova realnost današnjeg tržišta, a što prije to naučite to bolje. Prodaja će vas gotovo stalno držati van zone ugode, a samim time što vam je ona prvi posao shvatit ćete što znači biti na dnu "hranidbenog lanca" tako ćete više cijeniti buduće uspjehe. Prodaja će vas isto tako naučiti da vaše dobre ocjene u školi često ne znače puno te da se za sve trebate izboriti, a isto tako će vas prestati maziti i naučiti vas da u životu ne ide sve onako kako ste zamislili.

Naučit će vas važnost karaktera i pozitivnog stava

Imate loše prodajne rezultate? Slab karakter koji tada prvo počinje kukati umjesto rješavati probleme vas neće dovesti nigdje. Prodaja će vam izgraditi čvrst karakter jer će vam pokazati da ukoliko želite uspjeti tada se morate usmjeriti u željenom pravcu i raditi na tome. Pozitivan stav u rješavanju problema će vam pomoći da se održite na površini i u teškim situacijama.

Prodaja će vam izgraditi samopouzdanje

Samopouzdanje je prijeko potrebna karakteristika za uspjeh na bilo kojem planu u životu. Kako vas prodaja stalno drži u stanju neugode i često nepovoljnih okolnosti te vas usprkos tome stalno tjeran naprijed. Kako budete napredovali shvatit ćete da ste sposobni obavljati poslove usprkos stresu i neugodi, a to će vam tada izgraditi samopouzdanje.

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...