U potrazi za poslom ograničavate potragu na 20 km udaljenosti od vašeg prebivališta? Griješite!!

Nekad su nas učili kako ćemo naći posao u jednoj tvrtki i tamo raditi čitav život. Životne, gospodarske i tržišne okolnosti u kojima je ovo bilo moguće odavno su nestale.

Ipak, u nekima od nas ova ideja još uvijek živi i to kroz želju da, ako ništa drugo, pronađemo prodajni posao barem blizu naše adrese stanovanja. Pri tom opravdamo ovakav način razmišljanja troškovima prijevoza, nedostatkom osobnog vozila ili neisplativošću rada uslijed velike kilometraže i udaljenosti.

Ponovit ću – griješite! Ukoliko vam prodajni posao koji se nalazi, za vaše pojmove, predaleko od vašeg prebivališta ipak nudi konkretnu mogućnost napredovanja, upoznavanja novih poslovnih poznanstava i savladavanja novih znanja i vještina, tada nemojte oklijevati niti trenutak.

Ne želite biti jedna od onih osoba koja će se nakon nekoliko godina sa žaljenjem sjećati mogućnosti zaposlenja u perspektivnoj prodajnoj branši samo zato što je mjesto rada bilo „previše daleko“…

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...