Zaboravite loše vijesti. Pronađite posao!

Upalite televizor, odite na internet ili prolistajte novine i naići ćete na uvijek iste informacije. Nezaposlenost raste, ekonomija pada, a nebo se ruši nad glavom i pored tog svega morate tražiti posao.

Koliko god to čudno zvučalo, ali loše vijesti nas privlače, no isto tako nas i demotiviraju što je iznimno štetno kada tražite posao. Loše vijesti nas toliko znaju demotivirati pa se vjerojatno često znate naći kušnji da okončate svoju potragu za novim poslom.

No, ne dajte se obeshrabriti.

Što trebate napraviti?

Za početak se ostavite loših vijesti i statistika ionako i sami znate kakvo je stanje oko vas i bez da gledate i čitate svakojake gluposti. Morate biti svjesni kada čujete razne statistike o nezaposlenosti i ekonomiji kako su one odraz društva u cjelini, ali ne i vas kao individualca ili individualke.

Počnite gledati sebe kao iznimku u toj statistici i općem stanju, a ne kao sastavni dio svega.

Vama ne treba milion radnih mijesta, treba vam samo jedno.

Vama ne trebaju milioni na računu (premda ni to nije loše), vama treba plaća koju zaslužujete.

Od sada gledajte na sebe kao na individualca, poduzetnika koji ne želi biti dio loše statistike. Zamislite svoje idealno radno mjesto, svog idealnog poslodavca. Sagledajte koje su vam vještine potrebne za ono što želite raditi i onda radite na usavršavanju tih vještina.

Istina je da za bilo što u životu što želite postići vam je potrebno i malo sreće, ali treba imati u vidu da što više budete radili na sebi i usavršavali se više ćete imati sreće.

Ako stvarno ne želite biti dio loših statistika moja preporuka vam je - Uđete u svijet prodaje! Prodajni poslodavci uvijek traže vrijedne i sposobne ljude kao što ste vi.

Prijavite se na newsletter i poslat ćemo vam prvih 30 stranica knjige besplatno!

Upišite svoj mail i redovito primajte naš newsletter sa najpraktičnijim savjetima kako naći dobar posao u prodaji!

Novosti - arhiva

Prilika za one željne novih izazova!

Tehnološka izdavačka kuća VIDI prisutna na tržištu Hrvatske i regije više od 20 godina, sa 10 zaposlenih i sa preko 30 stalnih vanjskih suradnika radi razvoja novih servisa traži: Glavnog direktora prodaje, promocije...